Home / Fotoboeken / What The World Has Never Seen Before

English

Nieuws
Tentoonstellingen
Werk
Fotoboeken
Biografie
Media
Contact
Blog

 

Titel:
“What The World Has Never Seen”

 

Tekst: Michel Szulc Krzyzanowski

Ontwerp: Derk Bettonviel- Buro Zonder Boter

Productie: Vanya Pieters - Michel Szulc Krzyzanowski

Uitgave/Oplage: Dit fotoboek heeft slechts een oplage van 200 gesigneerde en genummerde exemplaren en wordt beschikbaar gesteld aan de 200 personen die het fotoproject "What the world has never seen" ruimhartig onderschrijven en ondersteunen.

Omschrijving:
Het exclusieve fotoboek "What the world has never seen" bevat beelden en teksten van mensen uit 8 landen op 5 continenten die laten zien wat niemand ooit zag. De inhoud van dit bijzondere fotoboek blijft slechts bekend bij een relatief kleine groep mensen vanwege de opzet van het fotoproject: het ter discussie stellen van de begrippen "privacy" en "intimiteit". In dit fotoboek zien we de dramatische onthullingen van de diepste geheimen die mensen met zich meedragen en vanwege de beperkte beschikbaarheid van dit fotoboek wordt voorgesteld dit niet zo maar publiekelijk te maken.

Uitvoering:
Voor “What the world has never seen" zijn 8 landen op 5 continenten bezocht met een team van medewerkers die op elke lokatie een drietal weken intensief op zoek zijn gegaan naar mensen die konden laten zien wat niemand ooit zag. In New York, Moskou, Istanbul, Buenos Aires, Jeruzalem, Amsterdam, Kampala en Soppong (Thailand).

Aankoop en prijs:
Het fotoboek "What the world has never seen" is niet te koop. Door dit fotoproject te ondersteunen kunnen maximaal 200 personen dit exclusieve fotoboek verwerven.

 

 
http://www.whattheworldhasneverseen.com/