michel szulc krzyzanowski

                                                                                 conceptual photography

What the world has never seen

Fotografie en teksten: Michel Szulc Krzyzanowski

Boekontwerp: Derk Bettonviel

Productie: Vanya Pieters - Michel Szulc Krzyzanowski


Editie/oplage/uitvoering: 

Dit fotoboek heeft een oplage van 200 gesigneerde en genummerde exemplaren. Elk boek is voorzien van een meegeleverd hangslot met sleutel. Men dient over deze sleutel te beschikken om kennis van de inhoud van het fotoboek te kunnen nemen.


Omschrijving:

Het exclusieve fotoboek "What the world has never seen" bevat beelden en teksten van mensen uit 8 landen op 5 continenten die laten zien wat niemand ooit zag. De inhoud van dit bijzondere fotoboek blijft slechts bekend bij een relatief kleine groep mensen vanwege de opzet van het fotoproject: het ter discussie stellen van de begrippen "privacy" en "intimiteit". In dit fotoboek zien we de dramatische onthullingen van de diepste geheimen die mensen met zich meedragen en vanwege de beperkte beschikbaarheid van dit fotoboek wordt voorgesteld dit niet zo maar publiekelijk te maken.


Uitvoering:

Voor “What the world has never seen" zijn 8 landen op 5 continenten bezocht met een team van medewerkers die op elke lokatie een drietal weken intensief op zoek zijn gegaan naar mensen die konden laten zien wat niemand ooit zag. In New York, Moskou, Istanbul, Buenos Aires, Jeruzalem, Amsterdam, Kampala en Soppong (Thailand).

Het fotoboek “What the world has never seen” te verkrijgen bij:

 

galerie baudoin lebon     info (at) baudoin-lebon.com